Kategoria : Mehmet Pushtuesi

  • Të martën nis seriali i ri në Tv Klan

    Seriali turk më i kushtueshëm i të gjitha kohërave, i cili pasqyron jetën dhe triumfin e Sulltan Mehmetit, i pari sulltan që pushtoi Konstandinopojën, nis transmetimin premierë të martën në Tv Klan. Lajmi bëhet i ditur nga drejtori i Programacionit në Tv Klan, Albert Dumani, i cili konfirmon se...
  • “Mehmet Pushtuesi”, së shpejti në Tv Klan

    Seriali më i kushtueshëm i të gjitha kohërave, i cili pasqyron jetën dhe triumfin e Sulltan Mehmetit, i pari sulltan që pushtoi “zemrën e botës”, Kostandinopojën (Stambolli i sotëm), nis transmetimin premierë në Tv Klan në muajin Shtator. Lajmi konfirmohet nga drejtori i Programacionit në Tv Klan, Albert Dumani....
Emisione