Kategoria : RRAHJE ZEMRE

 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 74

  Oguz debaton me Ipekun. Si do të shkojë marrëdhënia mes tyre? Ejlyl vazhdon të jetë e mërzitur. A do të mund t’i tregojë ajo Aliut atë që e shqetëson? Për çfarë do të flasë policia me këtë të fundit? Ndërkohë Sinani vazhdon të mbështesë Sulltanin. Tashmë të dy janë...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 73

  Çfarë kërkon të dijë Ejlyli nga e njohura e mamasë së saj? Selimi ndihet i lumtur sepse tashmë dora e tij është shëruar plotësisht. Aliu nga ana tjetër është i shqetësuar për Ejlylin sepse kjo e fundit spo gjendet gjëkundi. A do të arrijë Aliu të mësojë vendndodhjen e...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 72

  Oguz i bën një surprizë të bukur Ipekut. Mesa duket doktoreshe Zejnepi spo i ndahet Aliut dhe kjo gjë e acaron Ejlylin. Ipek i jep një letër Ejlylit. Çfarë është shkruar në të? Kjo e fundit dëgjon një bisede mes Aliut dhe Selimit. A do të arrijë Sinani të...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 71

  Aliu debaton me Sinanin. Çfarë do t’i thotë këtij të fundit Sulltani? Përsëri Ipek dhe Ejlyl do të kenë debate. Një operacion nuk po shkon siç duhet për Sinanin. A do të arrijë ai ta kryejë me sukses? Ndërkohë, Aliu po heton për Sulltanin. Ejlyl dhe Aliu shijojnë darkën...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 70

  Sulltani kërcënon oficerin e policise. A do të bëjë ky i fundit atë që Sulltani do t’i thotë? Ipek dhe Oguz do të debatojnë njëri me tjetrin. Cila është arsyeja? Ejlyl e mërzitur kujton momente nga fëmijëria e saj. Ndërkohë Aliu merr një telefonatë nga Zejnepi. Çfarë ka për...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 69

  Ejlyl dhe Aliu të lumtur në krahët e njëri-tjetrit kujtojnë momentet e gëzuara që kanë kaluar sëbashku. Ipek vazhdon të jetë e zemëruar me Ejlylin. A do të arrijë komisari Çetin të thojë emrin e Sulltanit? Të gjithë do helmohen gjatë darkës së vitit të ri. A është dhe ky...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 68

  Njerka e Ejlylit shkon të bisedojë me Aliun. Çfarë ka për ti thënë ajo? Ipek dhe Oguz kalojnë momente të bukura sëbashku. Aliu asiston në një lindje. Sulltani po mundohet të afrohet me Ejlylin. Çfarë ka në mendje ai? Aliu përgatit një surprizë të bukur për Ejlylin dhe gjithë...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 67

  A do të mundet Aliu dhe stafi spitalor të shpëtojnë inspektorin e policisë? Ipek largohet nga shtëpia dhe shkon të jetojë tek Oguzi. Sulltani është i xhindosur. Cila është arsyeja? Ndërkohë Aliu shkon të bisedojë me të. Cili do të jetë plani i rradhës i tij?...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 66

  Më në fund marrëdhënia mes Ejlylit dhe Aliut është rregulluar plotësisht. Një rast i rradhë vjen në spital. A do të mundet stafi spitalor t’i japë një zgjidhje? Ejlyl debaton me Ipekun. Aliu bisedon me inspektorin e policisë. Për çfarë do të flasin ata? A do të mund të...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 65

  Ejlyl përballet me doktoreshe Zejnepin duke e fajësuar atë për vdekjen e babait të saj. Cili do të jetë reagimi i Ejlylit kur të marrë vesh se dhe Aliu ishte në dijeni të situatës? Ejlyl gjithashtu zihet keq me njerkën e saj. Selim shkon tek shtëpia e Ejlylit t’i...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 64

  Selimi i vihet pas Sulltanit. A do të mund të zbulojë gjë ai? Aliu përfshihet në një sherr. Nga ana tjetër Ejlyl është tejet e merakosur për të. A do të arrijë dot ajo të gjejë Aliun? Ipek debaton me mamanë e saj. Cili është plani i rradhës i...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 63

  Si do e presë Ejlyl lajmin e vdekjës së babait të saj? Ndërkohë Sulltani vështron gjithë ngjarjën nga larg. Aliu dhe Ejlyl, të dy tejet të mërzitur gjejnë ngushëllim tek krahët e njëri-tjetrit. Çfarë ka për t’i thënë doktoreshë Zejnepi Aliut? Të gjithë të dëshpëruar marrin pjesë në varrimin...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 62

  Ejlyl bashkë me policinë mbërrijnë në vendngjarjë, aty ku mendohet se është Aliu. Babai i Ejlylit pëson një aksident me urdhër të Sulltanit. Cili është plani i rradhës i këtij të fundit? Aliu me anë të një telefonatë gjen babain e Ejlylit të plagosur rëndë. A do të mundet...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 61

  Ejlyl  ndodhet në zyren e Aliut e dëshpëruar. Ndërkohë vëllai i këtij të fundit vjen në spital tashmë si doktori më i ri i stafit. Çfarë po ndodh me Aliun? Nazllë jep një deklaratë për shtyp. Pamje të Aliut të rrëmbyer ju shpërndahen të gjithëve përfshi dhe policinë. Ejlyl...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 60

  Një aksident ndodh gjatë shoqërimit të Ejlylit për në burg. Kjo e fundit me mjete rrethanore jep ndihmën e parë. A do të mundet ajo të shpëtojë të plagosurin? Aliu ndërkohë i dëshpëruar sheh gjithë ngjarjen. Ejlyl lirohet nga burgu. Çfarë do të dijë ajo nga Sulejmani?...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 59

  Të lumtur Ejlyl dhe Aliu kalojnë natën e parë të martesës. Por sa do të zgjasë kjo lumturi? Një plan i thurur kunder tyre bën që diçka e tmerrshme të ndodhë. Aliu zhduket dhe Ejlyl e traumatizuar merret nga policia. Te gjithë janë te shokuar nga kjo gjëndje. Çfarë...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 58

  Oguz i tregon Aliut mbi foton e dërguar nga Nazllë. Babai i Ejlylit bashkë me bashkëshortën bëjnë aksident. Ndërkohë nga ana tjetër Aliu dhe Ejlyli monitorohen gjatë gjithë kohës nga kamerat, dikush po i vezhgon. Të gjithë po përgatitën për dasëm. A do të arrijnë më në fund Ejlyl...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 57

  Ejlyl takohet me babain e saj. Çfarë ka për t’i thënë ky i fundit asaj? Një operacion nuk shkon ashtu siç duhet. Sinani përballet përsëri me babain e tij, siç duket të dy i kanë shpallur luftë njëri-tjetrit. Dikush futet në shtëpinë e Aliut. Çfarë po kërkon ai? Aliu...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 56

  Për çfarë do të flitet në mbledhjen mes Ejlylit, Aliut dhe Sulejmanit? Aliu dhe Ejlyli shijojnë festën e fejesës organizuar nga miqtë e tyre. Ndërkohë Nazllë nuk rri duarkryq. Çfarë plani ka kurdisur ajo? Një rast tjetër urgjent mbërrin në spital. Kush është djali që i afrohet Aliut dhe...
 • RRAHJE ZEMRE – EPISODI 55

  Sinan debaton me babain e tij. Ipek bisedon me Aliun. Çfarë ka për ti thënë ajo? Sinan dhe Ejlyl po kryejnë një operacion sëbashku. Diçka nuk shkon siç duhet për Sinanin. Ali i bën një surprizë të bukur Ejlylit. Për çfarë do të flasin Sinan dhe Nazllë? Kë do...
Emisione