Kategoria : Vrasje të vogla

 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 63

  Burxhu është ajo që ka tentuar të vrasë Ojën. Ndërkohë Pelin, Merve dhe Arzu vizitojnë atë në spital. Oja dyshon se këtë mund ta ketë bërë ndonjëra nga ato të treja. Burxhu rikthehet në vëndin e ngjarjes. Çfarë po kërkon ajo? Serhan viziton Ojën në spital, kjo e fundit...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 62

  Burxhu mëson që Arzu ndodhet tek dasma e saj. Çfarë reagimi do të bëjë Mehmet kur të mësojë mbi këtë gjë? Oja mbërrin në dasëm, ajo është e vendosur t’i tregojë të vërtetën Mehmetit. Dikush tenton ta vrasë atë duke e futur në frigorifer. Kush është ajo që e...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 61

  Oja mëson nga Edip që Burxhu dhe Mehmet do të martohen. A do të mundet ajo t’i tregojë të vërtetën Mehmetit mbi shtatzaninë e Burxhusë? Për çfarë do të flasë Serhan me Ojën? Të gjithë po bëhen gati për dasëm. Gjithashtu dhe Arzu vendos të jetë e pranishme në...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 60

  Burxhu ndihet e kërcënuar nga Oja, ajo po mendon si të shpëtojë nga ajo. Cila është arsyeja e vizitës së Ojës në zyrën e Serhanit? Mehmet dhe Burxhu kanë filluar përgatitjet e dasmës. Çfarë reagimi do të bëjë Arzu kur të mësojë mbi këtë gjë? Merve dhe Pelin do...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 59

  Merve vazhdon me planet djallëzore të saj në mënyrë që Serhan të vazhdojë t’i qëndrojë pranë. Merve takohet me Ojën. Ndërkohë Pelin pasi takon Serhanin kupton që Oja si ka treguar asgjë mbi mashtrimin e Mervesë. Bisedës së Ojës dhe Mervesë u bashkohet dhe Pelin me Arzunë. Çfarë do...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 58

  Si do të shkojë darka që Pelin ka organizuar. A do të arrijë kjo e fundit të përmbushë planin e saj? Një lajm i keq vjen për Burxhunë. Për çfarë bëhet fjalë? Serhan i dorëzon Merves për të firmosur aktin e divorcit. Takimet mes Merves dhe Edip sa vijnë...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 57

  Pelin i tregon Arzusë rreth lidhjes së Serhanit me Ojën. Çfarë reagimi do të bëjë ajo pas këtij lajmi? Burxhu futet fshehurazi në shtëpinë e Arzusë. Cila është arsyeja? Pelin është e vendosur të bashkojë Serhanin me Ojën. Çfarë plani ka menduar ajo?  ...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 56

  Për çfarë do të flasin Mehmet dhe Oja? Arzu zbulon një sekret të Mervesë. A do të mundet ajo t’i tregojë Serhanit atë çfarë ka zbuluar? Mehmet çon Burxhunë për vizitë te Oja që të shohë gjëndjen e fëmijës. A do të arrijë Oja të zbulojë që gjithçka është...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 55

  Oja shkon në shtëpinë e Mervesë dhe përballet me një surprizë aspak të këndshme. Burxhu arrin qëllimin e saj duke blerë shtëpinë që ajo ka ëndërruar. Arzu sheh Pelinin duke u shoqëruar me Burxhunë. Çfarë reagimi do të bëjë ajo pas kësaj? Për çfarë do të flasë kësaj here...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 54

  Burxhu hap lajmin e shtatzanisë së saj. Cili do të jetë reagimi i Merve dhe Pelin? Arzu nga ana tjetër e përjeton shumë keq këtë lajm. Si po shkojnë punët në kompaninë e Serhan? Ky i fundit shkon të darkojë me Merven dhe vajzen e tij. Një përballjë do...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 53

  Si do të  shkojë darka e organizuar nga Pelin? Cili është qëllimi i vërtetë i saj? Merve nga ana tjetër sajon një plan për t’u afruar me Serhanin. A do ja dalë dot ajo? Si do të shkojë marrëdhënia mes Serhan dhe Oja? Mehmet tashmë është i zënë ngusht,...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 52

  Oja vazhdon t’i shmanget Serhanit. A do të mund t’i tregojë Pelin Mervesë mbi marrëdhënien mes Ojës dhe Serhan? Çfarë do të thuhet në përballjen mes Arzusë dhe Burxhusë? Kjo e fundit i jep lajmin Mehmetit se është shtatzënë. Sa i vërtetë është ky lajm? Oja kërkon ndihmë nga...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 51

  Arzu sëbashku me fëmijet shkojnë për pushime. Mehmet dhe Burxhu i shoqërojnë ata. Si do ta presë Arzu ardhjen e Burxhusë? Çfarë do të thuhet mes Ojës dhe Pelinit, e cila tashmë di çdo gjë rreth lidhjes së saj me Serhanin? Arzu dhe Mehmet ndodhen në rrezik…...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 50

  Edip telefonon Mervenë dhe i thotë se tashmë ai është në dijeni të ndarjes së saj me Serhanin. Merve shkon ta takojë. Çfarë do të ndodhë mes tyre? Nga ana tjetër Pelin arrin të futet fshehurazi në dhomen e hotelit ku rrin Serhan dhe e sheh këtë të fundit...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 49

  Oja, Pelin dhe Arzu të dehura shkojnë tek lokali i Edip. Ky i fundit lajmëron Mehmetin dhe Tajlanin mbi gjëndjen e tyre. Oja nga ana tjetër kërkon Serhanin. Burxhu është e vendosur të fitojë zemrën e Nilaj. Tajlan ka përgatitur një surprizë të bukur për Pelinin… Mehmet nga ana...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 48

  Arzu dhe Mehmet sa vijnë dhe bëhen më të afert. Pelin mbledh dy mikeshat e saj, Ojën dhe Arzunë dhe dalin të festojnë. Merve nga ana tjetër ka organizuar një darkë me Zj.Tomris dhe Serhanin. Cili është qëllimi i kësaj darke? Pelin, Oja dhe Arzu të dehura shkojn në...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 47

  Çfarë po ndodh mes Mervesë dhe Edipit? Si ka qënë historia e tyre gjatë kohës së gjimnazit? Merve shkon për vizitë tek Oja. Për çfarë do të flasin ato? Oja vazhdon të jetë e mërzitur me Serhanin. Pelin shkon gjithashtu të takojë Ojën. Cila është aryeja e vizitës së...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 46

  Serhan dhe Oja arrijnë të shpëtojnë fëmijet që kanë mbetur tek teatri falë një hyrjeje të fshehtë që kjo e fundit mbante mend që nga gjimnazi. Tashmë brenda shkollës kanë mbetur vetëm djali i Tajlan dhe Nilaj. A do të mund të shpëtojnë ata? Mehmet i dëshpëruar i shpreh...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 45

  Mehmet i rrëfen Tajlanit se vazhdon të ndjejë për Arzunë. Në shkollë bie zjarr. Nilaj dhe djali i Tajlan janë të mbuluar nga flakët. Të gjithë prindërit mblidhen para shkollës të tmerruar. A do të munden zjarrfikësit të shpëtojnë jetën e fëmijëve?...
 • “VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 44

  Oja  dhe Serhan më në fund pronojnë ndjenjat e tyre dhe i dorëzohen njëri-tjetrit. Por lumturia e tyre nuk zgjat shumë sepse mes tyre ndodh zënka e parë. Cila është arsyeja? Çfarë kërkon të dijë Mehmet nga Arzu? Një ftesë vjen për Mervenë nga Edip…...
Emisione