Kategoria : Xhenet

 • XHENET – EPISODI 75

  Në shtëpi vjen lajmi për zhdukjen e Arzusë. Kjo e fundit qëllon Kajanë dhe arrin arratiset nga shtëpia ku po mbahej. Si do të reagojë Melisa kur të marrë vesh për zhdukjen e mamasë së saj? Ozlem gjithashtu mëson se Xhengiz ka vrarë Rëzanë. Arzu rikthehet në shtëpi. Si...
 • XHENET – EPISODI 74

  Cila është arsyeja e debatit mes Xhenetit dhe Selimit? Xhengiz arrin të flasë, ai përmend emrin e Selimit. Çfarë reagimi do të bëjë Nilgyn? Sema tronditet kur lexon letren që Arzu ka lënë për Melisen. Kaja çon Arzunë në shtëpinë e tyre të re. Çfarë ka planifikuar ai? Selim...
 • XHENET – EPISODI 73

  A do të mundet Xhenet të falë Melisën pasi kjo e fundit i shpëtoi jetën asaj? Nilgyn arrin të ndalojë  Selimin që mos të denoncojë Xhengizin. Çfarë do t’i thotë ajo? Çfarë ka ndodhur me Arzu dhe Kaja? Orhan nuk beson tek ndryshimi i Melises dhe kërkon të dijë...
 • XHENET – EPISODI 72

  Xhenet dëgjon një bisedë ku Mukades i rrefen Sunës rreth dyshimeve të saj për Kaja. Nilgyn i tregon Selimit fotografitë ku Xhengiz ka vrarë Rezanë. Si do të reagojë ai pas këtij lajmi tronditës? Arzu shkon tek Mukades dhe kerkon të ngjitet në dhomen e Xhenetit. Ajo lexon ditarin...
 • XHENET – EPISODI 71

  Xhenet i tregon Mukadesit se Selim dyshon se Kaja ka qënë ai që ka tentuar të vrasë Xhengizin. Melisa e penduar shon t’i kërkojë falje Mukadesit. Sema dëbon Arzunë nga shtëpia. Kjo e fundit shkon të takojë Melisen. Si do të jetë përballja nënë e bijë? Selim flet me...
 • XHENET – EPISODI 70

  Kaja tenton të vrasë përsëri Xhengizin. A do ja dalë dot ai kësaj here? Melisa me rezultanin e analizave në dore vjen në shtëpi të përballet me Arzunë. Ndërkohë Xhenet është pjesë e gjithë kësaj skenë. A do të mundet ajo të marrë vesh të vërtetën? Melisa është në...
 • XHENET – EPISODI 69

  Kaja i jep Arzusë një zgjidhje të vetme, ajo duhet të vrasë Xhengizin ose ai sapo të zgjohet do të tregojë gjithë të vërtetën. Selim mëson rreth tokës që babai i tij i ka shitur Kajasë. Çfarë reagimi do të bëjë ai? Arzu merr një telefonatë nga spitali ku...
 • XHENET – EPISODI 68

  Arzu mëson nga Kaja arsyen se pse ky i fundit ka tentuar të vrasë Xhengizin. Melisa shkon të takojë Mukadesin, ajo kërkon të dijë gjithë të vërtetën rreth Arzusë dhe Xhenetit. Orhan dhe Mahir mësojnë se toka i është shitur Kajasë por pa një pagesë. Melisa është shumë afër...
 • XHENET – EPISODI 67

  Xhengiz ndodhet ne gjëndje kritike për jetën. Ndërkohë Arzu mëson nga Kaja që ka qënë ai që ka tentuar të vrasë Xhengizin. Sema nxjerr Melisën nga spitali. Si do ta presë Mahir këtë lajm? Kaja kupton që fotografitë tashmë janë në duart e Nilgyn. Selim nuk beson dot në...
 • XHENET – EPISODI 66

  Kaja mëson se Xhengiz po i dërgon letra anonime Xhenetit. Ndërkohë Selim merr një mesazh lamtumire nga Xhengiz. E gjitha kjo është një lojë e Kaja për t’u dukur sikur Xhengiz ka vrarë vetën. Ky i fundit qëllohet nga Kaja. Mukades i rrëfen Melises se Xheneti është motra e...
 • XHENET – EPISODI 65

  Arzu dhe Melisa bëhen gati për t’u arratisur por plani i tyre dështon falë Kajasë. Xhenet i tregon Selimit rreth letrave anonimë që ajo ka marrë. Melisa çohet në psikiatri. Si do ta përballojë ajo këtë situatë? Nilgyn fton për darkë Xhenetin dhe familjen e saj. Mahir mëson që...
 • XHENET – EPISODI 64

  Selim dhe Kaja janë të zemëruar me Xhenetin për shkak se ajo nuk mundi të denonconte Melisen. Arzu pasi dëgjon një bisedë mes Kaja dhe Mahir merr Melisen dhe e nxjerr fshehurazi nga spitali duke e çuar në shtëpi. Orhan shkon tek Xhenet dhe i dhuron asaj një tufe...
 • XHENET – EPISODI 63

  Melisa i vë flakën shtëpisë me qëllim të vrasë Xhenetin dhe vetën. Ndërkohë Selim është i lidhur dhe sheh shtëpinë duke u djegur pa mundur të bëjë asgjë. Kaja dhe Arzu mbërrijnë në vendngjarje duke mundur të shpëtojnë vajzat e tyre. Si është gjëndja shëndetësore e dy motrave? Çfarë...
 • XHENET – EPISODI 62

  Xhenet përgjon Kajanë teksa flet me Arzunë. Çfarë do të dëgjojë ajo? Melisa tenton të shtypë Xhenetin me makinë por Kaja arrin ta shpëtojë atë. Selim bashkë me familjen e tij shkojnë të kërkojnë dorën e Xhenetit. Si do të shkojë ky takim mes familjeve? Melisa rrëmben Xhenetin dhe...
 • XHENET – EPISODI 61

  Melisa është e mbushur me urrejtje ndaj Xhenetit, ajo sdo të ndalet deri kur ta ndajë atë nga Selimi. Ozlem mëson se është shtatzënë. Kaja përballet me Selimin dhe e qëllon atë. Ndërkohë ky i fundit dëshiron t’i kërkojë dorën Xhenetit tek ai. Për çfarë do të flasin Kaja...
 • XHENET – EPISODI 60

  Melisa është e dëshpëruar sepse tashmë gënjeshtra e saj u zbulua. Ndërkohë Selim i paralajmëron të gjithë të qëndrojnë larg Xhenetit sepse tashmë ajo është familja e tij e vetme. Xhenet dhe Selim më në fund bashkohen përsëri. Nga ana tjetër Melisa tenton të vrasë Xhenetin. Kush do ta...
 • XHENET – EPISODI 59

  Xhenet arrin në kohë dhe shpëton Mukadesin. Ndërkohë Nilgyn shkon tek Arzu duke thënë se është dakort me fejesën e fëmijëve të tyre. Tashmë gjithçka është gati për fejesën e Selimit me Melisën. Xhenet është gjithashtu prezente në këtë fejesë por si kamariere. Arzu shkon tek shtëpia e Kaja....
 • XHENET – EPISODI 58

  Kaja bën levizjen e rradhës për të çmendur Arzunë, ai merr Mahirin dhe dalin për gjah. Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit? Selim nga njëra anë dhe Xhenet nga ana tjetër vuajnë për humbjen e njëri-tjetrit. Xhenet fillon punë si kamariere në një hotel. Si do të...
 • XHENET – EPISODI 57

  Arzu kërcënon me vdekje Kaja nese ai nuk largohet nga familja e saj. Selim tenton përsëri t’i mbushë mendjen Xhenetit të largohen sëbashku por dhe kësaj here do marrë refuzimin e saj. Kaja tregon fytyrën e tij të vërtetë para Mukadesit. Xhenet shkon në një intervistë pune. A do...
 • XHENET – EPISODI 56

  Mukades shkon tek Arzu duke i kërkuar arsyen e vërtetë të urrejtjes së saj ndaj Kaja. Sema i bën një dhuratë Mahirit si djali i madh i familjes. Selim i propozon Xhenetit të arratisen bashkë larg të gjithëve. Cila do të jetë përgjigja e saj? Melisa merr një tufë...
Emisione