Kategoria : Xhesuri dhe e bukura

 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 100

  Syhan arrin të telefonojë Xhesurin nga vendi ku Riza po e mban atë. Djaloshi që e ndihmoi i jep Xhesurit adresën e saktë. Syhan godet Rizain duke e lënë pa ndjenja. Xhesur dhe Tahsin arrijnë ta gjejnë atë por gjëndja e saj nuk është mirë. Riza më në fund...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 101

  Riza përfundon në një psikiatri pas gjygjit. Zemra e Syhanit ndalet por mjekët arrijnë ta shpëtojnë atë. Tahsin bisedon me Mihribanin dhe i tregon arsyen e vërtetë se pse e braktisi dhe nuk u martua me të. Cili është plani që Xhesur dhe tahsin kanë planifikuar në lidhje me...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 99

  Xhahide ndodhet në spital me fëmijën e saj të porsalindur. Shirin dhe Tete i tregojnë asaj mbi vdekjen e Korhanit. Si do ta presë ajo këtë lajm të hidhur? Xhesur del në televizor duke ju kërkuar njerëzve ndihmë që të gjejë Syhanin. Ai merr një telefonatë nga një grua....
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 98

  Riza i jep Xhesurit një adresë dhe kërkon që ta takojë atë. Xhesur shkon në vëndin e takimit,  por Riza ka një plan tjetër. Ai shkon në shtëpinë e Syhanit, e rrëmben atë dhe qëllon Korhanin. A do të mundet të mundet të mbijëtojë ai? Xhesuri merr një telefonatë...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 97

  Banu i tregon policisë që ishte ajo që helmoi Syhanin. Hulia vendoset në të njëjtën qeli me Xhahidenë. Si do të jetë përballja e tyre? Xhesur gjen vendin ku Riza ka fshehur djalin e Banusë dhe e shpëton atë. Ndërkohë Rifat gjen dhe ndjek Rizain por ky i fundit...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 96

  Xhahide merret në pyetje pasi dëshmoi që Hulia ishte ajo që ka vrarë mjekun e saj. Banu tenton përsëri të helmojë Syhanin. Xhesur zbulon se Riza e ka përdorur Banunë për të demtuar Syhanin. A do të mund Banu të rrëfejë gjithë të vërtetën? Bylent pranon se dhe ai...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 95

  Riza është gjallë, ai arriti të dilte nga anija para se ajo të fundosej. Syhan dhe Xhesur martohen zyrtarisht kësaj here. Ata vendosin të bëjnë një udhëtim me varkë, duke gjetur qetësinë e munguar pas kaq shumë kohësh. Hulia viziton Xhahidenë në burg dhe kjo e fundit e sulmon...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 94

  Xhesur ndihmon policinë të kapë djalin, Hikmet, i cili rrëmbeu Bylentin dhe përgatiti pasaportën e falsifikuar për Rizain. Policia kërkon që Hikmet të tregojë se çfarë donte Riza nga ai. Çfarë përgjigjeje do të japë Hikmet? Policia mendon që Turhan mund të dijë më shumë rreth kësaj çeshtjeje dhe...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 93

  Policia identifikon anijën që Riza përdori për të ikur jashtë vendit. Xhesur gjen Tahsinin në një gjëndje shoku. Çfarë reagimi do të bëjë Syhan pasi të marrë vesh mbi gjëndjen e babait të saj? Anija që Riza ndodhet në të, fundoset duke bërë që Riza të vdesë. Xhesur dëshiron...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 92

  Syhan zgjohet dhe fajëson vetën për atë që ka ndodhur. Policia ndal dhe kontrollon makinën e Rizait, ky i fundit sillet si i huaj. A do të mund të kuptohet identiteti i vërtetë i tij? Syhan kthehet në shtëpi, ajo tashmë duhet të kujdeset shumë për vetën. Riza merr...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 91

  Riza organizon lojën e tij të re, Xhahide dhe Hulia rrëmbehet nga njerëzit e tij. Është dita e dasmës së Syhanit… Tahsin shkon të takojë të bijën duke i thënë që di çdo gjë rreth Xhesurit. Gjatë celebrimit Syhan nuk ndihet mirë dhe përfundon në spital. E gjitha kjo...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 90

  Tahsin është kurioz të dijë se pse Korhan tashmë zotëron gjithë kompaninë. Riza telefonon Xhesurin duke i thënë se ata do të luajnë një lojë sëbashku dhe e dhëna e parë është fshehur në gazetën që ky i fundit po lexon. Tahsin kërkon ndihmen e Xhahidesë që të gjejë...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 89

  Syhan tashmë dëshiron që të vazhdojë të jetojë larg gjërave të këqija dhe të planifikojë dasmën me dashurinë e jetës së saj. Hulia kërkon ndihmen e Turhan për të shpëtuar fëmijën e tyre. A do ta ndihmojë ai? Syhan dhe Xhesur caktojnë zyrtarisht datën e martesës së tyre dhe...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 88

  Riza zgjohet në spital dhe arrestohet pasi ADN-ja e këtij të fundit është gjetur në trupin e pajetë të Adalet. Syhan dhe Xhesuri ëndërrojnë për martesën e tyre. Hulia kupton që Bylent ka rrëmbyer djalin e saj dhe që Xhahide e ka ndihmuar atë. Çfarë do të bëjë ajo?...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 87

  Xhesur njofton gjithë qytetin se Riza është vrasesi i nënës së tij. Bylent kërkon që të bashkëpunojë me Xhahidenë dhe të hakmerret ndaj Hulias. Çfarë ka në mëndje ai? Prokurori përpiqet që të mashtrojë Rizain duke i thënë që Xhesuri mund ta ketë vrarë Adaletin. Syhan po bashkëpunon me...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 86

  Riza hyn fshehurazi në dhomen e Tahsinit. Çfarë ka ai për t’i thënë kësaj here këtij të fundit? Bylent i kërkon falje Mihribanit dhe tashmë marrëdhënia nënë e bir është rregulluar plotësisht. Syhan kontrollon telefonin e babait të saj dhe gjen mesazhin e shkruar nga Adalet. Xhesur dorëzon telefonin...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 85

  Çfarë po e mundon Xhesurin që smund ta ndajë as me Syhanin? Xhahide i tregon tetes se kush është vrasesi i vërtetë i burrit të saj. Çfarë do të bëjë ajo pas këtij lajmi të tmerrshëm. Xhesur shkon tek Riza me mendimin për ta vrarë atë. A do mundet...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 84

  Banu dëgjon një regjistrim  të Bylentit që do ta lëndojë shumë. Çfarë reagimi do të bëjë ajo? Bylent nga ana tjetër shkon t’i kërkojë llogari Xhahidesë. Një letër mbërrin për Tahsinin. Çfarë është shkruar në të? Xhesur përgatit një surprizë të bukur për Syhanin. Cila është arsyeja e debatit...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 83

  Xhesur dhe Syhan më në fund janë të lumtur në krahët e njëri-tjetrit. Mihriban takohet me Banunë, kjo e fundit do t’i japë një lajm të gëzuar asaj. Xhahide dëgjon një bisedë mes Shirinit dhe Kemalit. Për çfarë do të bisedojë prokurori me Tahsinin? Syhan dhe Xhesur për herë...
 • XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 82

  Syhan i tregon Xhesurit lajmin e bukur që do të bëhet baba. Shirin shkon t’i kërkojë llogari Tahsinit për vrasjen e babait të saj. A do të mundet Shirin ta denoncojë atë në polici? Syhan tashmë braktis babain e saj dhe shkon të jetojë tek Xhesuri. Ajo mes lotësh...
1 2 3 6
Emisione