Aromë Dreke

Në një hark kohor prej 45-50 minutash, chef-i i kuzhinës Arvin Kita do t’ju vijë në ndihmë të gjitha amvisave jo vetëm me receta, por edhe me ide të reja se si të gatuajnë ushqime të shijshme dhe të ushqyeshme. Risia e këtij sezoni, do të jenë të ftuarit në studio, të cilët së bashku me Arvinin do të sjellin recetat e tyre.

  • 2020-2021