Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Aventurat e Alfios

Aventurat e Alfios – Episodi 10  – Eraldo Rexho (04 Shtator 2021)

Aventurat e Alfios – Episodi 10 – Eraldo Rexho (04 Shtator 2021)

Vishni atletet, merrni çanten e shpinës dhe bëhuni gati! Jeni të ftuar në “Aventurat e Alfios”, një program reality nga shef Alfio Rrotani dhe ndihmes shef personazhe publike që nuk i keni parë kurrë të gatuajnë… Argëtim, aventure dhe gatime në vendet më unike dhe më te bukura të Shqipërisë

Shtator 4, 2021
Aventurat e Alfios – Episodi 9  – Jonida Aliçkolli (28 Gusht 2021)

Aventurat e Alfios – Episodi 9 – Jonida Aliçkolli (28 Gusht 2021)

Vishni atletet, merrni çantën e shpinës dhe bëhuni gati! Jeni të ftuar në “Aventurat e Alfios”, një program reality nga shef Alfio Rrotani dhe ndihmës shef personazhe publike që nuk i keni parë kurrë të gatuajnëë… Argëtim, aventurë dhe gatime në vendet më unike dhe më tv bukura të Shqipërisë

Gusht 28, 2021
Aventurat e Alfios – Episodi 8  – Arlinda Gjoni (21 Gusht 2021)

Aventurat e Alfios – Episodi 8 – Arlinda Gjoni (21 Gusht 2021)

Vishni atletet, merrni çantën e shpinës dhe bëhuni gati! Jeni të ftuar në “Aventurat e Alfios”, një program reality nga shef Alfio Rrotani dhe ndihmës shef personazhe publike që nuk i keni parë kurrë të gatuajnëë… Argëtim, aventurë dhe gatime në vendet më unike dhe më tv bukura të Shqipërisë

Gusht 21, 2021
Aventurat e Alfios – Episodi 7  – Aurel Thellimi (14 Gusht 2021)

Aventurat e Alfios – Episodi 7 – Aurel Thellimi (14 Gusht 2021)

Gusht 14, 2021
Aventurat e Alfios – Florian Agalliu –  Episodi 6 (07 Gusht 2021)

Aventurat e Alfios – Florian Agalliu – Episodi 6 (07 Gusht 2021)

Gusht 7, 2021
Aventurat e Alfios – Episodi 5 – Visjan Ukcenaj (31 Korrik 2021)

Aventurat e Alfios – Episodi 5 – Visjan Ukcenaj (31 Korrik 2021)

Korrik 31, 2021
Aventurat e Alfios – Episodi 4 – Fjodora Fjora (24 Korrik 2021)

Aventurat e Alfios – Episodi 4 – Fjodora Fjora (24 Korrik 2021)

Korrik 24, 2021
Aventurat e Alfios – Episodi 3 – Isida Mollaymeri

Aventurat e Alfios – Episodi 3 – Isida Mollaymeri

Korrik 17, 2021
Aventurat e Alfios – Episodi 2 – Iva Tico (10 Korrik 2021)

Aventurat e Alfios – Episodi 2 – Iva Tico (10 Korrik 2021)

Korrik 10, 2021
Aventurat e Alfios – Episodi 1 – E ftuar Fatma Methasani (03 Korrik 2021)

Aventurat e Alfios – Episodi 1 – E ftuar Fatma Methasani (03 Korrik 2021)

Korrik 3, 2021