Aventurat e Alfios

Një udhëtim plot adrenalinë nga chef Alfio dhe miq në vende unike e të bukura të Shqipërisë. Kjo është aventura e kësaj vere. Personazhe që nuk i keni imagjinuar duke gatuar do të jenë ndihmës chef në këtë program.

  • 2021