Best Deal

“Best Deal Albania”, është Reality Show në lëvizje, pa filtra, që gjurmon nga jugu në veri ofertën më të mirë. Çdo javë në një tjetër resort, 5 yje që ndërrohen më shpesh se veshjet në ekranin e Klan Plus. 24 orë mikrofona dhe kamera ndezur, për të kuptuar gjithçka që të shërben ty si pushues.

  • 2021 Klan Plus