Blue

Një program unik, i pari i këtij lloji në Shqipëri, realizuar në TV Klan për 4 sezone duke zbuluar anë të panjohura të jetës së personaliteteve të vendit tonë. Personazhe nga bota e artit, kulturës, aktualitetit, kinemasë, muzikës, sportit, shkencës, politikës, televizionit, etj. kanë rrëfyer përballë moderatorit Bledi Strakosha momentet më të bukura të jetës së tyre, por edhe vështirësitë, gabimet, duke zbuluar kështu për publikun e gjerë anën e tyre njerëzore dhe profesionale si askund tjetër.

  • 2009