Bukë e kripë e zemër

Aventura më e çmendur dhe më e shijshme e kësaj vere! Me Alfion dhe Indritin, zbulojmë si asnjëherë më parë, shijen e vërtetë të vendeve më përrallore të Shqipërisë. Një kuzhinë mbi 4 rrota! Shoqëri e mirë dhe humor pafund! E çfarë na duhet më tepër për të qenë të lumtur?!

  • 2018