Familja

Një program dedikuar tërësisht familjes, moderuar nga Turjan Hysko!
Qëllimi i këtij programi është argëtimi dhe shpirti i garës ndërmjet familjeve që do të bëhen pjesë e këtij show televiziv.
Lojëra, dhurata dhe surpriza pafund!

Argëtimi nuk përfundon me kaq…
”Porta e Fatit”, një biletë që mund t’iu ndryshojë jetën.

Bileta “Porta e Fatit” ofron çmime pafund duke bërë realitet ëndrrat tuaj

Luaj, argëtohu dhe fito!

  • 2018-2019