Gjeniu i vogël

“Gjeniu i Vogël”, spektakli i talenteve të reja në Televizionin Klan. “Gjeniu i Vogël” është një prodhim i Televizioni Klan që prej vitit 2004 me 7 edicione të transmetuara deri tani. Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adi Hila, janë autorët e prodhimit më të ndjekur për fëmijë “Gjeniu i Vogël”. Spektaklit për fëmijë më i ndjekur në ekranet shqiptare. (2004 – 2016) 7 edicione.

Prezantuese: Alketa Vejsiu

  • 2004