Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Habitus

Habitus – “Green Coast mes suksesit të fazës së parë dhe zhvillimit të fazës së dytë” – 13 Prill 2024

Habitus – “Green Coast mes suksesit të fazës së parë dhe zhvillimit të fazës së dytë” – 13 Prill 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Prill 13, 2024
Habitus – “Arkitektë të kujdesshëm me natyrën: Atria Studio & Green Coast në Shqipëri” – 13 Prill 2024

Habitus – “Arkitektë të kujdesshëm me natyrën: Atria Studio & Green Coast në Shqipëri” – 13 Prill 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Prill 13, 2024
Habitus – Collina Verde, projektuar për ëndrrën tuaj! – 6 Prill 2024

Habitus – Collina Verde, projektuar për ëndrrën tuaj! – 6 Prill 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Prill 6, 2024
Habitus – Vizionarët e Qytetit: Arkitekti Valon Bllaca dhe Projekti Collina Verde” – 6 Prill 2024

Habitus – Vizionarët e Qytetit: Arkitekti Valon Bllaca dhe Projekti Collina Verde” – 6 Prill 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Prill 6, 2024
Habitus – Projektet urbane dhe ato arkitekturore, të realizuara nga Studio Urban Plus – 23 Mars 2024

Habitus – Projektet urbane dhe ato arkitekturore, të realizuara nga Studio Urban Plus – 23 Mars 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Mars 23, 2024
Habitus – “Gëzim Paçarizi: Një udhëtim në Arkitekturë, në Identitet” – 16 Mars 2024

Habitus – “Gëzim Paçarizi: Një udhëtim në Arkitekturë, në Identitet” – 16 Mars 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Mars 16, 2024
Habitus – “Vala e Ndryshimit: Tirana, Transporti Publik dhe Trotuarët pranë Shkollave” – 9 Mars 2024

Habitus – “Vala e Ndryshimit: Tirana, Transporti Publik dhe Trotuarët pranë Shkollave” – 9 Mars 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Mars 9, 2024
Habitus – Arkitektura magjike e hoteleve në Ulqin; LSN+Partners sjell projektet bashkëkohore – 2 Mars 2024

Habitus – Arkitektura magjike e hoteleve në Ulqin; LSN+Partners sjell projektet bashkëkohore – 2 Mars 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Mars 2, 2024
Habitus – “Zbulohen kryeveprat: Simfonia arkitekturore e Maden Group në Prishtinë dhe më gjerë”- 24 Shkurt 2024

Habitus – “Zbulohen kryeveprat: Simfonia arkitekturore e Maden Group në Prishtinë dhe më gjerë”- 24 Shkurt 2024

Shkurt 24, 2024
Habitus – “Imazhi i ri i Shkupit”, përmes projekteve të BMA – 10 Shkurt 2024

Habitus – “Imazhi i ri i Shkupit”, përmes projekteve të BMA – 10 Shkurt 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Shkurt 10, 2024