Habitus

Emision nga Qazim Strazimiri në Klan Plus. “Habitus” është një program i cili synon të informojë publikun mbi tregun imobiliar, dizajnin dhe arkitekturën, duke monitoruar përvoja reale në blerjen e pasurive të patundshme.“Habitus” transmetohet çdo të diel në Klan Plus në ora 20:00.

  • E diel ora 20:00, Klan Plus