Ka një mesazh për ty

Një rubrikë me emocione dhe të papritura. Një takim i munguar, një peng, një kërkesë, një falje, dëshira për të bërë surprizën më të madhe të jetës “shemb” murin mes protagonistëve në program.

Kontakt: [email protected] & 0684200004