Kënga Magjike

Aty ku kryefjala është muzika. Artistë të njohur, shqiptarë dhe ndërkombëtarë, prezantojnë këngët e tyre në fazën e parë të festivalit. Intervista, performanca dhe zbulimi i talenteve të reja përcillen jave pas jave, deri në netët gala në Pallatin e Kongreseve.