Lufta e nuseve

Reality show

Tre vajza në prag martese konkurojnë për dasmën më të bukur! Fituesen e përcaktojne vetë ato duke marrë pjesë, komentuar dhe votuar dasmat e njëra–tjetrës. Histori dashurie, momentet prekëse të ditës më të bukur të jetës së një vajze, komente pikante, grindë, emocion… Të gjitha këto ndjenja do të përjetohen në secilin nga episodet e Lufta e Nuseve! Fituesja e përcaktuar nga vetë konkurentët fiton një udhëtim turistik në resortet më të mira të Antalyas.

Për herë të parë në televizionet shqiptare vijnë dasmat reale, ceremonitë, gëzimi, atmosfera, veçantitë sipas traditave të zonave….

Në finale vajzat presin me ankth ardhjen e makinës me dhëndrin fitues…..

Cili nga dhëndërit do të zbresë?….

  • 2015-2020