Mam, po ti!?

Mam, po ti!?” është rubrika e re që nis rrugëtimin në programin “E Diela Shqiptare”. Shfaqja e talentit dhe potencialit të të rinjve si edhe mbështetja e tyre, ka qenë një mision i shtrirë në të gjitha sezonet e programit tonë, ardhur në formate të ndryshme.
30 të rinj të talentuar në këngë do të përballen me njëri-tjetrin në fazën e parë të rubrikës “Mam, po ti!?”

  • E diel 14:30