Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Më shumë dashuri

Më shumë dashuri – Nata 12 ( 02 Maj 2009)

Më shumë dashuri – Nata 12 ( 02 Maj 2009)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Në natën finale të “Më shumë dashuri” për vitin 2009 rikujtuam historitë më të rralla dhe më emocionuese që janë transmetuar gjatë këtij sezoni të dytë. Programi “Më shumë dashuri” kërkoi ndihmë ekonomike për Emiliano Lulen për të kryer një...

Maj 2, 2009
Më shumë dashuri – Nata 11 (25 Prill 2009)

Më shumë dashuri – Nata 11 (25 Prill 2009)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Në natën e njëmbëdhjetë të “Më shumë dashuri” ndoqët: Anisa është nëna e një fëmije të vogël dhe punon si psikologe në dy shkolla në Tiranë, ndërsa bashkëshorti i saj Lenci po ndjek studimet për pediatër. Duke marrë shkasë nga...

Prill 25, 2009
Më shumë dashuri – Nata 10 (18 Prill 2009)

Më shumë dashuri – Nata 10 (18 Prill 2009)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Në natën e dhjetë të “Më shumë dashuri” ndoqët: Një ngjarje që ndoshta e keni parë vetëm në filmat amerikanë. Antoni jetonte me dokumente të rregullta në Greqi, por vrasja e nënës së tij në mënyrë makabre e riktheu në...

Prill 18, 2009
Më shumë dashuri – Nata 9 (11 Prill 2009)

Më shumë dashuri – Nata 9 (11 Prill 2009)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Vrasja e dy policëve Shkëlzen Dobrusha dhe Ramadan Hila, nga rrethi i Kukësit, ishte një ngjarje e rëndë që tronditi opinion publik. Programi “Më shumë dashuri” do të ndihmojë familjarët e Shkëlzenit dhe Ramadan Hila.

Prill 11, 2009
Më shumë dashuri – Nata 7 (28 Mars 2009)

Më shumë dashuri – Nata 7 (28 Mars 2009)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Në natën e shtatë të “Më shumë dashuri” ndoqët: Një grua tradhëton të shoqin,  i cili gjen mënyrat e tij për ta vërtetuar këtë. E pasi kjo dashuri përfundon, i humburi ngelet fëmija, që si gjithmonë paguan fajet e prindërve....

Mars 28, 2009
Më shumë dashuri – Nata 5 (14 Mars 2009)

Më shumë dashuri – Nata 5 (14 Mars 2009)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Në natën e pestë të “Më shumë dashuri” ndoqët: Gërdeci dhe dramat e tij u rikthyen në kujtesën tonë një vit më parë për të treguar se ëndrrat bëhen realitet. Historia është e një vajze 6-vjeçare, Reginës, e cila u...

Mars 14, 2009
Më shumë dashuri – Nata 11 (23 Maj 2008)

Më shumë dashuri – Nata 11 (23 Maj 2008)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Në natën e njëmbëdhjetë të “Më shumë dashuri” ndoqët: Një vajzë 7-vjeçare është viktimë e tragjedisë së Gërdecit. Regina është shpërfytyruar dhe ka humbur një krahë nga shpërthimi. I ati saj është në kërkim të një krahu dhe të një...

Maj 23, 2008
Më shumë dashuri – Nata 10 (16 Maj 2008)

Më shumë dashuri – Nata 10 (16 Maj 2008)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Në natën e dhjetë të “Më shumë dashuri” ndoqët: Majlinda dhe Klodjan Jorgo janë njohur mes dhimbjesh nga aksidentet e rënda që kanë pësuar, por ishte dashuria ajo që i lidhi dhe u dha forcë për jetën. Pas 4 vitesh...

Maj 16, 2008
Më shumë dashuri – Nata 9 (09 Maj 2008)

Më shumë dashuri – Nata 9 (09 Maj 2008)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Në natën e nëntë të “Më shumë dashuri” ndoqët: Aktorja Ajselda Xhaxha nuk do ta harrojë kurrë datëlindjen e saj të 13-të. Kolegu i saj i vogël, Bonald Perkola mendoi t’i organizonte një surprizë shoqes së saj. Shumë të panjohur...

Maj 9, 2008
Më shumë dashuri – Nata 8 (02 Maj 2008)

Më shumë dashuri – Nata 8 (02 Maj 2008)

Një emision nga Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu. Me pjesëmarrjen e veçantë të Emiliano Lule. Në natën e tetë të “Më shumë dashuri” ndoqët: Një klasë gjimnazi me 55 nxënës i thyen të gjitha parashikimet dhe kërkon publikisht falje mësueses së tyre kujdestare, Esmeralda Elezit. Por gjithçka nisi me një shaka prej tyre, pasi kishin...

Maj 2, 2008