Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Musical Musiklan

"LES MISERABLES"

"LES MISERABLES"

Me pjesëmarrjen e: Andi Stafuka Aurel Thellimi Gerta Mahmutaj Stefan MArena Egzona Ademi Savjana Vjerdha Emi Bogdo Jorgji Bello Isea Cili

Janar 11, 2014
Mbrëmje Gala – Nata e dytë

Mbrëmje Gala – Nata e dytë

Një natë gala e papërsëritshme me muzikalet më të mira botërore! Partiturat e pavdekshme të këngës, baletit, të show-të “Broadway dhe West End” dhe të filmave muzikorë hollivudianë. Të intepretuar nga artistët më të mirë shqiptarë dhe trupa e baletit e Klan në skenën festive të teatrit të RTV Klan.

Janar 4, 2014
Mbrëmje Gala – Nata e parë

Mbrëmje Gala – Nata e parë

Një natë gala e papërsëritshme me muzikalet më të mira botërore! Partiturat e pavdekshme të këngës, baletit, të show-të “Broadway dhe West End” dhe të filmave muzikorë hollivudianë. Të intepretuar nga artistët më të mirë shqiptarë dhe trupa e baletit e Klan në skenën festive të teatrit të RTV Klan.

Janar 1, 2014
''CHICAGO & CABARET''

''CHICAGO & CABARET''

Me pjesëmarrjen e: Klaudia Pepa Jora Hodo Jurgen Bala Graciano Tagani Alba Hoxha Arber Vathi Ensa Llaci Irsi Agolli Kris Dalipi Eni Balla

Dhjetor 28, 2013
"MOULIN ROUGE & BURLESQUE"

"MOULIN ROUGE & BURLESQUE"

Me pjesëmarrjen e: Laura Nezha Lind Islami Graciano Tagani Jora Hodo Kris Dalipi Arbër Vathi Sheila Haxhiraj Klaudia Pepa Vikena Kamenica

Dhjetor 7, 2013
"HiGH SCHOOL MUSICAL"

"HiGH SCHOOL MUSICAL"

Me pjesëmarrjen e: Juana Shtrepi Krusita Stafa Klejti Mahmutaj Klinti Collaku Bruna Sata Elizeo Tusha Niki Mjeda Erion Beci Altin Goci

Nëntor 23, 2013
"NOTRE DAME DE PARIS"

"NOTRE DAME DE PARIS"

Me pjesëmarrjen e: Olta Boka Jorgji Bello Savjan Vjerdha Aldo Bardhi Gerald Murrja Stefan Marena Kevi Gjoka

Nëntor 9, 2013
"BLUES BROTHERS"

"BLUES BROTHERS"

Me pjesëmarrjen e: Sardi Struga Ilsi Ademi Mario Nunziante Elisa Salla Sheila Haxhiraj Endrik Beba Aurel Gjini Renato Rexha Amri Hasanlliu Shpëtim Reka Arjan Dredhasi Ermelinda Paplekaj Irgenta Dervishaj Matilda Bajrami Gerti Qirjako

Nëntor 2, 2013