Ne jemi çfarë hamë

Rubrika “Ne jemi çfarë hamë” do të sjellë të rejat më të fundit mbi shkencën e të ushqyerit në mënyrë që të kemi një orientim sa më të mirë për të bërë zgjedhjet e duhura në tryezat tona.
Në këtë kaos informacioni, kemi nevojë të dimë se çfarë të besojmë. Rubrika jonë do t’ju sjellë këshilla të bazuara mbi fakte shkencore, në mënyrë të thjeshtë dhe praktike.