Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Një shans më shumë

Një shans më shumë – Episodi 22

Një shans më shumë – Episodi 22

Xhemre tenton serish të vetëvritet por përsëri është Ali ai që e shpëton atë. Çfarë do t’i tregojë Ali në një rrefim të ndjerë asaj? Berk debon Hazallin nga shtëpia dhe nga jeta e tij gjithashtu.

Mars 9, 2024
Një shans më shumë – Episodi 21

Një shans më shumë – Episodi 21

Ali dhe Berk vazhdojnë të kenë përplasje me njëri-tjetrin. Derja i rrefen Onderit dyshimin e saj që Kenan mund të jetë vrasësi i Vefas. Çfarë do të rrëfeje Berk para shokëve të tij?

Mars 8, 2024
Një shans më shumë – Episodi 20

Një shans më shumë – Episodi 20

Berk dhe Hazall vazhdojnë me planet e tyre për të demtuar Xhemren. Çfarë sekretesh do të zbulojë Derja gjatë një përballjeje me Kenan në shtëpinë e tij? Në gjendje të rënduar psikologjike, Xhemre tenton të vetëvritet.

Mars 7, 2024
Një shans më shumë – Episodi 19

Një shans më shumë – Episodi 19

Kenan së bashku me Berk shkojnë të kalojnë kohë në shoqërinë e Derjas dhe Aliut. Lumturia e Zejnos do të shkatërrohet kur dëgjon një bisedë të babait të saj. Çfarë plani po bëjnë Hazall dhe Ege?

Mars 6, 2024
Një shans më shumë – Episodi 18

Një shans më shumë – Episodi 18

Xhemre kalon një krizë nervoje pasi të gjithë fillojnë ta akuzojnëb atë për vdekjen e Vefas. Zejno takohet pas kaq shumë kohësh me babain e saj. Ardhja e tij do të lëndojë shumë njerëz.

Mars 5, 2024
Një shans më shumë – Episodi 17

Një shans më shumë – Episodi 17

Kenan zbulon që Ali është në të vërtetë djali i tij. Si do të jetë përballja e tij me Derjan pas këtij sekreti që ajo I ka mbajtur të fshehtë për vite me rradhë? Xhemre do të dyshohet se ka gisht në vrasjen e Vefas, pas një videoje të publikuar në mes të klasës.

Mars 4, 2024
Një shans më shumë – Episodi 14

Një shans më shumë – Episodi 14

Për çfarë do të bisedojë Kenan me Aliun? Xhemre ka filluar të afrohet sërish me Berk. Çfarë plani po thur ajo? Një përballje tjetër do të ndodhë mes Berk dhe Ali?

Shkurt 29, 2024
Një shans më shumë – Episodi 13

Një shans më shumë – Episodi 13

Falë dëshmisë së Berk, Ali arrin të lirohet nga akuzat. Çfarë do t’I rrëfejë tjetër Hazall Xhemres? A do të arrestohet Çagrin për plagosjen e Berk?

Shkurt 28, 2024
Një shans më shumë – Episodi 12

Një shans më shumë – Episodi 12

A do të mund të shpëtojë Berk? Xhemre zhgënjehet nga shoqja e saj e ngushtë kur mëson rreth lidhjes së fshehtë që ajo ka me Berk. Ali përfundon në polici. A do të mund të zbulojë Onder që djali i tij fshihet pas gjithë kësaj?

Shkurt 27, 2024
Një shans më shumë – Episodi 11

Një shans më shumë – Episodi 11

Kenan fajëson Xhemrenë për zhdukjen e Berk. Derja zbulon që Ali ka gisht në rrëmbimin e Berk. Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit? Dikush do të rrefehet për një vrasje.

Shkurt 26, 2024