Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Part Time

Part Time – Episodi 8, 27 Gusht 2022 (Episodi i plotë) – Tv Klan

Part Time – Episodi 8, 27 Gusht 2022 (Episodi i plotë) – Tv Klan

Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta, garë, intervista dhe...

Gusht 27, 2022
Part Time – Episodi 7, 20 Gusht 2022 (Episodi i plotë) – Tv Klan

Part Time – Episodi 7, 20 Gusht 2022 (Episodi i plotë) – Tv Klan

#PartTime #TvKlan #RudinaDembacaj Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta,...

Gusht 20, 2022
Part Time – Episodi 6, 13 Gusht 2022 – Tv Klan

Part Time – Episodi 6, 13 Gusht 2022 – Tv Klan

#PartTime #TvKlan #RudinaDembacaj Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta,...

Gusht 13, 2022
Part Time – Episodi 5, 6 Gusht 2022 – Tv Klan

Part Time – Episodi 5, 6 Gusht 2022 – Tv Klan

#PartTime #TvKlan #RudinaDembacaj Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta,...

Gusht 6, 2022
Part Time – Episodi 4, 30 Korrik 2022 – Tv Klan

Part Time – Episodi 4, 30 Korrik 2022 – Tv Klan

#PartTime #TvKlan #RudinaDembacaj Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta,...

Korrik 30, 2022
Part Time – Episodi 3, 23 Korrik 2022

Part Time – Episodi 3, 23 Korrik 2022

#PartTime #TvKlan #RudinaDembacaj Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta,...

Korrik 23, 2022
Part Time – Episodi 2

Part Time – Episodi 2

Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta, garë, intervista dhe...

Korrik 16, 2022
Part Time – Episodi 1

Part Time – Episodi 1

Një emision nga Turjan Hysko dhe nën prezantimin e Rudina Dembacaj. Për 8 javë rresht, 5 personazhe publike do të marrin një “profesion” të ri në resortet e bregdetit shqiptar. Si asnjëherë më parë, ata do të ushtrojnë zanatin e kuzhinierit, baristit, kamarierit, sanitares, masazhatorit, recepsionistit e shumë profesione të tjera. Batuta, garë, intervista dhe...

Korrik 9, 2022