Power Kidz

Rikthehet formati Power Kidz në edicionin e tij të 7-të.Lojra, argëtim, fantazi dhe sfidë mes 5 fëmijëve që çelin këtë garë. Dhe ata janë: Agron, Aisel, Isla, Luisa dhe Stivi.
Fëmijët gjatë rrugëtimit të tyre në Power Kidz, do të vlerësohen nga juria e këtij formati:
Linda Pustina – diplomuar ne 4 fakultete: juridik, mjekësi, faramaci dhe biologji; Pedagoge, dhe për shumë vite ka qenë drejtore e Drejtorisë së Arsimit të Lartë në Ministrinë e Arsimit. Gjithashtu mama e 4 fëmijëve. 👭👭
Aurel Vula – gjthmonë pranë fëmijëve, mjeku pediatër, një nga më të mirët në Shqipëri.
Anëtarja e tretë e jurisë psikologia e njohur Denata Toçe, pjesë e kësaj jurie që në edicionin e parë të këtij formati. Garë dhe argëtim