Aldo Morning Show

Dielli lind ndryshe në Tv Klan, në 7 pa 1 minutë! Të lodhur apo të palodhur nga gjumi i natës, nga e djeshmja me halle e strese, Aldo ju fton të zgjohemi me buzeqeshje, me qeshje, me nënqeshje, dhe më kryesorja… me një adrenaline të paparë për ta nisur mbarë ditën.

  • E hënë - e shtunë 06:59