Aromë Dreke

Nga e hëna në të shtunë, ora 11:00, chef-i i kuzhinës Arvin Kita dhe një ndër aktoret më të dashura shqiptare, Mariana Kondi do t’ju shoqërojnë me gatime tradicionale dhe moderne. Argëtim dhe humor, batuta dhe shije, premtojnë dy “moderatorët”, e kthyer tashmë në “ikona” të fushave ku janë dedikuar: kulinari dhe aktrim.

  • E hënë - e shtunë ora 11:00