Dance with me

Talent show me personazhe vip shqiptare nga Vera Grabocka & Alketa Vejsiu

Garë, emocione, kërcime, juri, show, ritme, ngjyra, kostumografi, adrenalinë për 14 javë. 5 çifte në garë për titullin kampion që do të shpallet në natën e madhe finale. Në garë çdo natë për të grumbulluar në vend të parë të klasifikimit të ardhura për bamirësi për një komunitet në nevojë! Një format TV unik në llojin e tij, i cili do të garantojë sukses. Shijoni yjet në talentin e tyre për kërcimin! Personazhet tuaj të preferuar siç nuk i keni parë kurrë më parë në sfiden e kercimit . Dyshja e suksesshme Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu, në bashkëpunim me koreografin Albi Nako dhe trupën e baletit të TV KLAN, premtojnë një super-spektakël, së bashku me YJET suprizë protagonistë!!!

DANCE WITH ME EDICIONI 6 – E HËNË ORA 20:15

Kontakt: [email protected]

  • 2014-2019