E diela shqiptare

“E diela shqiptare” nga Ardit Gjebrea prej vitit 2008 në Tv Klan, programi më popullor në të gjitha familjet shqiptare çdo të dielë. Një program i cili përfshin një fashë orari maratonë, prej 6 orësh transmetim LIVE.

Struktura e programit: “Quiz me 5 yje”, “Ka një mesazh për ty”, “Ne jemi çfarë hamë”, “Kujdes shëndetin”, “Telebingo shqiptare”, “Shihemi në gjyq”, “Power kids” dhe “Kënga magjike”.

Kontakt: [email protected] & 0684200004

  • E diel ora 13:30