Familja

Një program dedikuar tërësisht familjes, moderuar nga Turjan Hysko!
Qëllimi i këtij programi është argëtimi dhe shpirti i garës ndërmjet familjeve që do të bëhen pjesë e këtij show televiziv.

Lojëra, dhurata dhe surpriza pafund!

Bëhuni edhe ju pjesë e lojës në Familjen e Klanit!

  • SË SHPEJTI