Habitus

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karakter të ndryshëm. Njëkohësisht, edhe procese te transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

  • 2022