Sfida e Gatimit

Sfida e Gatimit, nga dy shefat e kuzhinës Alfio Rrotani dhe Indrit Çela, rikthehet në sezonin e dytë me programin e përditshëm të gatimit në Tv Klan. Receta, këshilla gatimi, dhe shumë argëtim do t’ju shoqërojnë çdo ditë nga e Hëna në të Shtunë në orën 11:00.

Por jo vetëm kaq, ky sezon do të pasqyrohet edhe nga recetat dhe informacionet e një udhëtimi kulinar të Kristi Jankut.

Ju mund të bëheni pjesë e programit duke kërkuar recetat tuaja të preferuara dhe shefat do të gatuajnë për ju.

  • 2019-2020