Shtëpia e të ardhurve

Ky cikël dokumentarësh është prodhimi i televizionit Klan i transmetuar gjatë periudhës së luftës në Kosovë në vitin 1999. Ka të ftuar nga spektra të ndryshme të jetës shqiptare, nga politika, sporti, muzika etj. Ka të ftuar njerëz që kanë të përbashkët vetëm një, paqen në Kosovë, mbarimin e asaj krize të thellë që e kanë përjetuar keq të gjithë. Qëllimi i këtij emisioni ka qenë për t’i rilidhur familjet të cilat kanë humbur komunikimin mes anëtarëve. Motoja e këtij emisioni është që të financojë për fëmijët e Kosovës dhe të ardhmen e tyre.

  • 1999