Check in

Një destinacion i huaj i pakonsumuar, por me interes të madh turistik, duke u bazuar në historinë e kulturën e tij, tërheqjet më të rëndësishme turistike, si dhe kulinarinë, shopping e argëtimin. Një rrëfim televiziv përmes dialogut të ekspertes së turizmit Albana Nanaj dhe një te ftuari simpatik dhe ngacmues.

  • 2018 - 2023