Opinion

Opinion nga Blendi Fevziu. Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Opinion” vjen në katër takime çdo javë – e hënë, e martë, e mërkurë dhe takimi tradicional i të enjtes mbrëma.

Çdo javë në studion e Tv Klan, komente, analiza, debate, intervista, personazhe, dëshmi dhe fakte konkrete. Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndësishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

ON AIR: E hënë – e mërkurë 22:00 & e enjte 21:00

  • E hënë – e mërkurë 22:00 & e enjte 21:00