Pro Business

Një emision nga Oljana Maloku.

Pro Business transmetohet premierë çdo të hënë ora 18:30 në televizionin kombëtar Klan Plus. Në fokus të këtij formati janë temat ekonomike dhe cështjet e biznesit.

Ky është sezoni i pestë i këtij emisioni nën drejtimin e gazetares Oljana Maloku.

Pjesë e këtij formati janë bërë biznese të njohura të cilat i kanë besuar Pro Business promovimin dhe ngritjen e cështjeve të ndryshme.

Po ashtu emisioni Pro Business ka tërhequr vemendjen edhe të kompanive jashtë vendit të fushave të ndryshme.

Emisioni transmetohet premierë çdo të hënë ora 18:30 më pas ritransmetohet të martave në orën 23:00 dhe të shtunën 15:30.

Për tu bërë pjesë e Pro Business mund të na shkruani: [email protected]

  • 2023