Rudina

“Rudina”, një program nga autorja dhe moderatorja Rudina Magjistari, që prej 5 prill 2010-tës, është një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. Një show argëtues dhe informativ, me ngjarjet dhe ndodhitë më të bujshme, intervista eksluzive me personazhe të rëndësishëm të fushave të ndryshme, me personazhe të jetës së përditshme që kanë një histori të veçantë, diçka për të treguar apo për të na surprizuar.

ON AIR: E hënë – e shtunë 17:00

Kontakt: [email protected]

  • E hënë - e shtunë 17:00