Stop

Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj.

Aktualiteti shqiptar “alla Stop”, problematika e njerëzve të thjeshtë, që pasi kanë trokitur në të gjitha dyert, gjejnë zgjidhje vetëm në “Stop” , video-kamera të fshehta, që denoncojnë e demaskojnë korrupsionin, dhunën apo abuzimin seksual.

Akte humanizmi për më të pamundurit e fatkeqët, të cilëve u ndryshon jeta.

Një emision i gjithi vetëm për njerëzit e zakonshëm dhe me njerëzit në qendër.

Kontakt: [email protected] & 0672208888

  • E hënë – e premte 20:05