Zemër Luana

Show më argëtues familjar shqipfolës nga Luana Vjollca. Me pjesëmarrjen e dy emrave më të mirë të humorit si kapitenë dhe me të ftuarit, emrat më të famshëm të mediave, showbizit, kulturës, politikës, sportit, etj.
Performanca muzikore LIVE dhe të kuruara nëpërmjet baletit dhe orkestrës profesionale me emrat më në zë të momentit. Show, lojë, garë, intervista, çmendurira, humor, emocione, këngë e valle, të gjitha në një!

  • 2022-2023