Taksi e rezervuar

Një program nga Rudina Magjistari, Julian Napoloni dhe Eduart Oga në Tv Klan

Prezantoi: Rudina Magjistari

Me pjesëmarrjen e Leonard Bombaj, Salsano Rrapi dhe Anita Shelpo

  • 2004