Talk Love Story - Tv Klan

Talk Love Story

Talk show me 4 personazhet kryesorë të spektaklit “Love Story”, si dhe konkurentët në garë për të fituar zemrat e dy princeshave dhe dy princave. Prapaskenat e ngjarjeve dhe historive që lindin në spektaklin e mbrëmjes në “Love Story”. Nën prezantimin e Eni Shehu dhe me praninë e dy opinionisteve, Zhaklinë Lekatari dhe Xhensila Pere.

  • E hënë - e premte 16:05