Të panjohurit

Formati ndërkombëtar “Identity” i cili në shqip do të vijë me emrin “Të Panjohurit!”. Një konkurrent, 8 të panjohur dhe një i afërm misterioz. Shuma që mund të fitohet – 20 mijë Euro.

  • E diel 18:20