Uniko

Misteret e pazbardhura të kronikës. Çështjet më të bujshme të drejtësisë në vend. Që nga historitë më të fundit deri tek ato që tashmë janë harruar.Me dëshmi, intervista,pamje dhe dokumente të papublikuara më parë. Çdo të hënë “Uniko” nga Spartak Koka, ora 21:00 në Klan Plus.

  • E hënë 21:00, Klan Plus