Zonë e lirë

Tokësorë dhe tokësore…! Mirëseerdhët në emisionin Zonë e Lirë, emision ku personazhet përpiqen vërtetë të jenë të lirë…

“Zonë e Lirë” është një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, Arian Çani fton në studio.

Këto personazhe janë protagonistë direkt ose indirekt të këtyre ngjarjeve. Promovimi është në thelb të intervistave që zhvillohen në studio.

Politikanë, artistë, shkrimtarë, gazetarë, shkencëtarë janë çdo të premte protagonistë, autorë, apo “viktima” të ngjarjeve apo ndodhive të ndryshme duke rrëfyer e dëshmuar historitë e tyre, e në këtë mënyrë, duke hedhur më shumë dritë mbi to.

ON AIR: E premte ora 21:00
Kontakt: [email protected]

  • 2022