goca qe kerkon seksVajza që shihni në foto është një 19 – vjeçare nga Shanghai e quajtur Ju Peng.

Ajo ka postuar foto të saj në rrjetet sociale duke kërkuar një djalë me të cilin të kryejë marrëdhënie por si kusht ai duhet të paguajë pushimet e saj.

19 – vjeçarja ka shkruar se është duke kërkuar për një të dashur për një kohë të shkurtër, të jetë i paraqitshëm, deri tek të 30-tat, 1.75 metra i gjatë dhe sigurisht, i pasur.

Ajo shkruan gjithashtu se ai do të paguajë udhëtimin e saj, të gjitha shpenzimet e ushqimit dhe blerjeve dhe në kthim ai do të marrë si shpërblim kalimin e një natë me të.

tvklan.al