Kim Kardashian i paguan qiranë një ish të burgosuri për 5 vite

Kim Kardashian i paguan qiranë një ish të burgosuri për 5 vite

23:59 14/03/2019

Ajo nuk bën bujë vetëm me fotot provokuese që publikon, por dhe për faktin se është një humaniste e madhe. Kim Kardashian këtë herë ka vendosur ti paguajë qiranë e shtëpisë për pesë vite një ish të burgosuri.

Matthew Charles ka përfituar lirinë për sjelle të mirë, si rezultat i reformës së drejtësisë penale. Për shkak të qëndrimit të tij për 20 vite burg, Charles e ka të pamundur të gjejë një shtëpi dhe të sigurojë punë si pasojë e të shkuarës së tij.

Klan Plus

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi