Kim vazhdon të përdorë mbiemrin e martesës në autografe

West Hollywood, CA - *EXCLUSIVE* - After enjoying dinner with her mom Kris Jenner & younger sisters Kylie & Kendall at Craig's in West Hollywood, Kim Kardashian graciously honors a fan's request to sign an autograph. Although she is in the middle of an ongoing divorce battle with estranged husband Kanye West, she continues to sign her full name including her married last name “WEST”. Shot on June 4, 2021* Pictured: Kim Kardashian BACKGRID USA 6 JUNE 2021 BYLINE MUST READ: ShotbyNYP / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*Kim vazhdon të përdorë mbiemrin e martesës në autografe

19:30 08/06/2021

Kim Kardashian përdor ende mbiemrin e martesës për firmosjen e autografeve pavarësisht ndarjes nga Kanye West.

Ylli i “Keeping Up With the Kardashians” shkroi “Kim Kardashian West” kur firmosi një foto të sajën për një fans ndërsa po largohej nga një restorant ku po darkonte me të ëmën, Kris dhe motrat Kendall e Kylie.

Kim e ka përdorur mbiemrin e Kanye që nga martesa e tyre në vitin 2014, por tani mund të jetë thjesht për konsistencë. Ajo vazhdon ende të ruajë emrin “KKW” në markën e saj të kozmetikës pavarësisht divorcit./tvklan.al

Të ngjashme