Futbollisti i Kombëtares Shqiptare Klaus Gjasula ka tërhequr gjithmonë vëmendje me kaskën që ai mban gjatë ndeshjeve që prej vitit 2013.

Pas një dyluftimi ai pësoi një frakturë, e cila ia bën të domosdoshme mbajtjen e kaskës gjatë ndeshjeve. Që nga ai moment ai e mban kaskën në çdo ndeshje për të shmangur çdo problem.

Flavio: Po ti pse mban kaskë në kokë kur luan apo ke frikë se të prishen flokët?

Klaus Gjasula: Kam pasur një dëmtim dhe e kam mbajtur për shumë vite, tani e kam hequr.

/tvklan.al