Kleri katolik apel politikës

Kleri katolik apel politikës

16:35 20/04/2019

Një mesazh për të gjitha krahët e politikës vjen në prag të Pashkëve edhe nga kleri katolik.

Imzot George Frendo, thotë se situata është e rëndë dhe politika duhet të gjejë një zgjidhje për të mos shkuar në vetëvrasjen e kombit.

Tv Klan

Të ngjashme
UKT