KLIPI I RI I SONI MALAJ, CFARE BEJNE NE JETEN REALE PROTAGONISTET E “BIDAAI-T” DHE SI MUND TE JETE FLAMURI I PLANETIT TOKE!KLIPI I RI I SONI MALAJ, CFARE BEJNE NE JETEN REALE PROTAGONISTET E “BIDAAI-T” DHE SI MUND TE JETE FLAMURI I PLANETIT TOKE!

11:27 26/05/2015

Të ftuar:

Soni Malaj – Këngëtare

Albert Dumani – Drejtor Programacioni TV KLAN

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari
Të ngjashme